Corporate finance

Regelmatig wordt u als bedrijfsleider geconfronteerd met de meest verschillende uitdagingen en opportuniteiten. Overnames, herstructureringen, opvolging, financiering, investeringen, verloning, risicobeheersing, …
De te nemen beslissingen zijn niet alledaags en vragen een weldoordachte en integrale aanpak. Dankzij onze ervaring en onze vakspecialisten kunnen wij u hierin professioneel begeleiden.

Wenst u een belangrijke investering door te voeren, dan bekijken wij samen met u de investeringsanalyse zoals o.a. rendement en financiering.
Misschien is het aangewezen dat deze investering ook gepaard gaat met een aanvraag tot bankfinanciering? Wij stellen voor u een bankdossier op die een volledige uitgewerkte beschrijving en berekening van de mogelijke terugbetalingscapaciteit omvat.

Samen met onze accountants wordt op periodieke basis gekeken naar uw dossier. Aan de hand van enkele key performance indicators rapporteren wij aan u of aan uw moederbedrijf over de essentiële cijfers die u bijstaan in uw dagelijkse opvolging van uw onderneming.

Wij lezen samen met u de cijfers en brengen deze op een manier die duidelijk en verstaanbaar is voor elke ondernemer. Wij brengen voor u een management balance sheet waaruit u de belangrijkste informatie kan afleiden betreffende de gezondheid van uw financiële structuur.

Tot slot wenst u misschien wel te weten hoeveel van de financiële middelen overblijven voor u als ondernemer? Of wenst u te weten hoeveel van uw financiële middelen kunnen ingezet worden voor een volgende project of investering? Wij berekenen voor u de verschillende vormen cash flow, zoals o.a. de Equity Cash Flow of de Cash Flow for Strategic Investments.