Legal

Wilt u niet achter de feiten aanlopen en in juridische conflicten terechtkomen? Wij voorzien u van preventief juridisch advies en helpen u bij het opzetten van een goed juridisch beleid.

Wij kunnen u bijstaand in het nalezen, opstellen en onderhandelen van contracten. Onze juristen hebben jarenlange expertise op o.a. het vlak van huur-, franchise-, distributie-,overname en overlatingscontracten. Zij zijn de aangewezen partners in de redactie en onderhandeling van familiale- en aandeelhoudersovereenkomsten.

Onze juristen treden ook op als uw eerstelijnscontact met de notaris bij de opstart van uw vennootschap of bij de opfrissing van uw statuten.

Voor de redactie van de notulen van de vennootschapsorganen – het bestuur of de aandeelhouders – kan u ook bij ons terecht.

Bij familiale opvolging van uw bedrijf werkt ons kantoor een familiale overeenkomst uit zodat de voortzetting door de volgende generatie een vlotte start neemt.

In het algemeen, op het vlak van vermogensplanning, kan ons kantoor u ondersteunen bij het zoeken naar en de redactie van de juiste planningstechnieken, op maat van uw behoeften.