Your business,
our focus.

Elke dag opnieuw zetten wij onze jarenlange expertise in om uw onderneming naar een hoger niveau te tillen. Dankzij de succesvolle combinatie van onze vier diensten (accountancy, tax, legal & corporate finance) kunnen wij u een totaalaanpak aanbieden. Reken er maar op dat we als bedrijfsadviseur elke opportuniteit of probleemstelling tot in de kleinste details analyseren zodat we u een duidelijk advies kunnen voorleggen.

We werken graag nauw samen en creëren zo een aangename wisselwerking. We ondersteunen u als raadgever in tijden van groei. Maar ook wanneer het wat minder gaat, staan we trouw aan uw zijde, want uw business blijft altijd onze focus!

Als bedrijfsadviseur denken we met u mee en staan we u te allen tijde bij. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we uw bedrijfsvoering door en door kennen om snel te kunnen inspelen op nieuwe evoluties.

Flamand & Partners

Flamand & Partners adviseert haar klanten vanuit de thuisbasis in Knokke-Heist. Als bedrijfsadviseur richten we ons op kmo’s, vrije beroepen, actieve en passieve holdings, private stichtingen, managementvennootschappen …

Van accountancy tot fiscaliteit, ons team volgt constant nieuwe evoluties in de verschillende vakdomeinen op, zodat u op de hoogte blijft van mogelijke opportuniteiten of de veranderende regelgeving. Of u nu als starter een boekhouder in Knokke zoekt, of als gevestigde ondernemer een bedrijfsadviseur wenst die aan uw zijde meedenkt, onze proactieve aanpak maakt voor iedereen het verschil.

Onze kernwaarden

 • Integriteit

  Vertrouwen ligt aan de basis van een duurzame bedrijfsvoering. We werken steeds ethisch en eerlijk om de goede wisselwerking met klanten en collega’s in stand te houden.

 • Respect

  Elke klant en iedere medewerker wordt gerespecteerd. Wederzijds respect ligt immers aan de basis van succesvol advies.

 • Leiderschap

  We willen toonaangevend zijn in ons marktsegment door onze onberispelijke service en onderbouwd advies. We durven het heft in handen nemen.

 • Enthousiasme

  Onze gepassioneerde medewerkers streven er elke dag naar om iedere klant tevreden te stellen door een uitstekende dienstverlening.

Your business,
our focus.

In ons accountantskantoor huizen 30 experts die proactief werken. Ze zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Met onze totaalaanpak staan we uw onderneming professioneel bij.

Lees meer