Corporate Finance

Een bedrijfsovername, herstructurering, opvolging, financiering, investering, risicoanalyse … belangrijke uitdagingen en opportuniteiten kunnen zich op elk moment aandienen. Dan is het goed om weten dat u een vaste partner hebt die u adviseert en begeleidt bij uw keuze met een tactische en integrale aanpak.

Allesomvattend corporate finance advies

Onze corporate finance adviseurs staan u bij in de dagelijkse opvolging van uw onderneming. We bundelen de essentiële informatie in een relevant financieel rapport en leggen het op een verstaanbare manier aan u uit. Zo blijft u perfect op de hoogte van de financiële gezondheid van uw onderneming.

Een bedrijf starten of eventuele plannen voor een bedrijfsovername? Bij elke investering voeren we een investerings- en risicoanalyse uit zodat u een realistische inschatting krijgt van de haalbaarheid van de investering en het te verwachten rendement.

Wilt u weten welke financiële middelen u kunt inzetten voor een nieuw project of een volgende investering? Dan kunnen wij de gewenste cash flow berekenen. Gaat dit proces gepaard met een bankfinanciering, dan werken we een optimaal voorstel uit. Zo stapt u met een onweerlegbaar dossier naar de bank.

Bij Flamand combineren we corporate finance met verschillende andere diensten om u een compleet advies te geven. Neem ook eens een kijkje bij onze legal service of onze tax service.

Vragen?

Contacteer ons. We helpen u graag verder.