Legal

In de juridische wereld is doordacht anticiperen een must. Met preventief juridisch advies en een goed beleid kunnen immers veel problemen, en bijgevolg aanslepende en dure juridische procedures, worden vermeden. U kunt bij ons terecht voor juridisch advies op maat van uw KMO. We helpen u ook bij vermogensplanning en gaan samen met u op zoek naar de meest geschikte methodes.

Juridisch advies als meerwaarde

Ons juridisch advies kan heel wat vormen aannemen. Zo kunnen we de redactie van de notulen van bestuurs– of aandeelhoudersvergaderingen verzorgen. Indien gewenst, nemen we ook het volledige vennootschapssecretariaat van u over, zodat u zeker bent dat alles correct en sluitend verwoord is.

Bij de opstart van een vennootschap of tijdens een aanpassing van de statuten treden we voor u op als eerstelijnscontact met de notaris. Voor het opmaken en onderhandelen van familiale en aandeelhoudersovereenkomsten schuiven we desgewenst mee aan tafel.

Een contract opstellen, onderhandelen of nalezen doen we altijd met de grootste precisie. Onze juristen hebben een jarenlange ervaring met verschillende contracten zoals franchising, distributie, overname, huur …

En dat is niet alles. De dienst corporate finance adviseert u graag bij elke nieuwe opportuniteit en onze accountancy-afdeling houdt uw boekhouding up-to-date.

Vragen?

Contacteer ons. We helpen u graag verder.