Tax

De belastingconsulenten van Flamand weten van aanpakken. Ze onderzoeken elke probleemstelling en anticiperen op mogelijke opportuniteiten. Met elk hun eigen expertise in fiscaliteit geven ze passend advies over personen- en vennootschapsbelasting, btw aangifte of registratie- en successiebelasting. Uiteraard kent ook Europees fiscaal recht voor hen geen geheimen.

Expertise in fiscaliteit

Bij Flamand werken we proactief en zijn we mogelijke problemen liefst een stapje voor. Het team van belastingconsulenten volgt de actualiteit secuur op en verwittigt u bij nieuwe regels voor belastingen.

Wanneer er zich een fiscale opportuniteit aandient, zorgen we dat u een adequate beslissing kunt nemen. We brengen de verschillende scenario’s en hun kostprijs in kaart en overlopen alle pro’s en contra’s.

Door onze open en duidelijke communicatie weet u altijd perfect wat uw verschillende opties zijn aangaande fiscaliteit. We overleggen steeds met u vooraleer er stappen worden ondernomen.

Vermits we goed op de hoogte zijn van uw dossier, kunnen we u deskundig vertegenwoordigen in besprekingen met fiscale administraties. Voor een prefiling of ruling stellen we een sluitend dossier voor u op en gaan we de situatie zelf gefundeerd verdedigen.

Ook voor juridisch advies of voor uw boekhouding kunt u uiteraard bij ons terecht.

Vragen?

Contacteer ons. We helpen u graag verder.