Zomerakkoord: maatregelen & overwegingen

De avond werd ingezet met een presentatie gegeven door Flamand & Partners over de fiscale maatregelen en overwegingen van het “Zomerakkoord”. Vervolgens nam Erik Verplancke, adviseur bij Zenito het woord en gaf hij kort uitleg over de wijzigingen met betrekking tot de sociale verzekering voor zelfstandigen. Als afsluiter bracht Geert Van Mulders (ADMB HR partner) een duidelijke uiteenzetting over de sociale maatregelen voor werkgevers in het kader van het “Zomerakkoord”.

Na de voordracht kregen de aanwezigen de mogelijkheid om bij een hapje en een drankje vragen te stellen aan de collega’s van Flamand & Partners en ADMB/Zenito.

Zoals uit de presentatie is gebleken komen er héél wat wijzigingen op ons af die voor elke onderneming op een andere manier uitwerking zal hebben. Het is dan ook belangrijk om elke situatie ten gronde en op maat van de onderneming te bekijken. Indien u dieper wenst in te gaan op de nieuwe maatregelen en de uitwerking ervan voor uw onderneming aarzel dan niet om hiervoor contact met ons op te nemen.

Kon u er door omstandigheden niet bij zijn? Aarzel dan niet om een afspraak te maken om wat meer informatie te verkrijgen.

Hier kan u alvast enkele sfeerbeelden terug vinden van de avond.

Gelieve rekening te houden met het feit dat de presentatie gebaseerd is op de momenteel beschikbare informatie van het Zomerakkoord. Uiteraard dienen wij de effectieve wetteksten en administratieve verduidelijkingen nog af te wachten.