Corona – Voorzorgsmaatregelen

De overheid neemt elke dag nieuwe voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus Covid-19 tegen te gaan. Ook wij zijn genoodzaakt om onze verantwoordelijkheid op te nemen en verdere maatregelen door te voeren om de gezondheid van onze medewerkers en onze klanten zo goed mogelijk te vrijwaren.

Vanaf vandaag 12.30 uur schakelen wij volledig over naar thuiswerk. Wij blijven echter 100% paraat en zijn ter beschikking via e-mail, telefoon en andere communicatiemiddelen.

Vergaderingen, afspraken op kantoor of bij u ter plaatse zullen opgevangen worden door telefoongesprekken of online meetings. Wij organiseren dit op eenvoudig verzoek. Mocht uw vaste contactpersoon niet vlot bereikbaar zijn, kunt u voor dringende zaken ook nog steeds mailen aan dringend@flamand.be.

Documenten kunnen elke voormiddag -na voorafgaandelijk vastgelegde afspraak- tussen 09.00 en 12.00 bezorgd worden op kantoor. We geven uiteraard de voorkeur aan digitale aanlevering.

Gelieve ons te verontschuldigen voor de eventuele ongemakken die deze maatregelen kunnen veroorzaken. Wij doen er alles aan om het effect ervan zo beperkt mogelijk te houden.
Wij wensen iedereen veel moed en een goede gezondheid.

Wij houden ons ter beschikking indien u vragen zou hebben.