Kmo-portefeuille

Professioneel strategisch advies is goud waard! Wij staan garant voor een allesomvattend strategisch plan op maat van uw onderneming. Bovendien is Flamand erkend dienstverlener binnen de subsidiemaatregel kmo-portefeuille. U kunt dus een beroep doen op onze diensten en genieten van deze subsidie van het Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Strategisch advies met kmo-portefeuille

Gegronde beslissingen nemen is niet altijd evident. Voor veel kmo’s is het steeds moeilijker om inzicht te krijgen of te houden in de verschillende mogelijkheden en opportuniteiten. De kmo-portefeuille is een wijdverspreide subsidie van de Vlaamse Overheid die kmo’s een duwtje in de rug wilt geven bij hun professionaliseringsproces.

Als erkend dienstverlener staan wij u graag bij tijdens uw beslissingsproces en dit zowel op het vlak van accountancy, tax, legal als corporate finance. Ons team van business experts geeft u strategisch advies zodat u met uw onderneming of project weloverwogen stappen vooruit kunt zetten.

Op de website van het Agentschap Innoveren en Ondernemen vindt u meer informatie over de kmo- portefeuille en verneemt u of u in aanmerking komt voor de subsidies. Of neem contact met ons op.